Het plan

Tuinderserf Limmen is een initiatief van Tegro Ontwikkeling B.V. , een samenwerking van Tervoort Egmond (bouw) en GP Groot (infra) en omvat 19 prachtige woningen. Het aanbod bestaat uit zes rijwoningen, vier 2-onder-1-kapwoningen en drie vrijstaande woningen. Er zal veel aandacht worden besteed aan de natuur en de leefomgeving. Tuinderserf wordt zo vormgegeven dat u altijd in verbinding bent met veel groen. Bovendien worden alle woningen conform de nieuwste normen geïsoleerd en volledig gasloos opgeleverd, waarmee u bijdraagt aan een duurzame toekomst voor uzelf en het milieu.

Bekijk de situatietekening

Aandacht voor de natuur

Natuur inclusief bouwen

De natuur is van groot belang voor u en uw leefomgeving. Hier wordt bij de bouw en het inrichten van Tuinderserf Limmen veel aandacht aan besteed. Een van de manieren waarop dat wordt gedaan is het plaatsen van nestkasten voor vleermuizen en zwaluwen in de gevels.

Door deze kasten in de gevels te plaatsen kunnen we deze dieren een veilige en geschikte leefomgeving bieden. Een andere manier waarop rekening zal worden gehouden met de natuur is het opvangen van regenwater in de straat. Hiermee kunnen planten en bomen van water worden voorzien. Dit draagt niet alleen bij aan een betere leefomgeving voor planten, bomen en dieren, maar ook aan een duurzamere leefomgeving voor u als bewoner van Tuinderserf Limmen.

Impressie

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie.

Samen kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot dit unieke nieuwbouwproject in Limmen.

Disclaimer

Top